back

Відкрито меморіальну дошку загиблому в АТО Геннадію Куцу

19 серпня 2015

19 серпня 2015 року на території Ковпитської загальноосвітньої школи відбулась урочиста лінійка з нагоди відкриття меморіальної дошки загиблому учаснику антитерористичної операції Геннадію Куцу.

У заході взяли участь родичі та близькі загиблого військовослужбовця, голова райдержадміністрації Віктор Корж, офіцер відділення офіцерів запасу і кадрів ОМВК Віталій Завірський, депутат районної ради Микола Кужель, громадськість села, учні школи та засоби масової інформації.

У своєму слові Віктор Корж зауважив, що відкриття меморіальних дошок саме на будівлі школи дає змогу підростаючому поколінню більш глибоко осмислити історію становлення незалежної України, особистості Героїв, які саме й творять цю історію. Він також наголосив, що сьогодні районна влада, у рамках своєї компетенції, намагається робити все можливе, щоб допомогти і тим, хто повернувся з зони проведення АТО, а також сім’ям тих, хто воює на сході України, та тих, хто загинув, захищаючи територіальну цілісність нашої держави. Цей напрямок роботи є пріоритетним і першочерговим.

Голова райдержадміністрації висловив щиру вдячність батькам, за те, що виростили такого мужнього сина.

Присутні вшанували пам'ять військовослужбовів, які загинули, виконуючи бойові завдання в зоні АТО, захищаючи цілістність та незалежність України, хвилиною мовчання.

За інформацією відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації. Фото Редакція районної газети "Наш край"