back

Різдвяна листівка воїнам АТО

16 січня 2015

«Я буду військовим льотчиком» - написав першокласник Рома на малюнку для воїнів, що захищають рідну землю в зоні бойових дій під Дебальцевим.

До акції «Подаруй різдвяну листівку воїнам АТО», яку організували працівники Хмільницького Будинку культури Слюнько Людмила, Калита Світлана та завідуюча бібліотекою Якименко Ганна долучились діти та молодь села, які готували листівки з аплікаціями, малюнками та побажаннями.

Особливо хочеться відмітити Басанець Ілону та Максима, Гончар Вікторію та Анастасію, Слюнько Альону та Юлію, Макаренко Ігоря, Романчук Аліну та Калиту Максима. А найменшим учасником став Якименко Микола.

Діти з обласного центру соціально – психологічної реабілітації дітей передали в зону АТО колективну листівку, на якій простягують долоні з найкращими побажаннями воїнам – захисникам. А допомагали їм психологи Поломнікова Наталія, Дейнека Вікторія та вихователь Зеленська Марія.

Відповідь бійців не забарилася. В телефонних повідомленнях вони подякували дітям за їх щирість і підтримку, яка вселяє віру в Перемогу.

За інформацією районної ЦБС