back

Передплата "Офіційного вісника України"

29 грудня 2014

На виконання доручення Прем’єр – міністра України М.Я. Азарова від 12 липня 2010 року № 42125/1/1-10 про вжиття заходів щодо забезпечення органів державної влади, підприємств, установ і організацій «Офіційним вісником України» та щодо забезпечення контролю передплати «Офіційного вісника України» та своєчасного надання інформації про стан передплати» Чернігівське районне управління юстиції нагадує про передплату бюлетеня «Офіційний вісник України».

Бюлетень «Офіційний вісник України» є офіційним виданням Міністерства юстиції України. Передплативши зазначене видання, передплатник отримує оперативне інформування про чинне законодавство та можливість швидкого пошуку нормативно-правових актів.

Сьогодні передплатник бюлетеня «Офіційний вісник України» отримує в середньому 1900 сторінок правової інформації щомісячно.

Починаючи з 1998 року для зручності користування «Офіційний вісник України», крім журнальної версії, випускається також в електронному варіанті на дисках.

З січня 2007 року з метою оперативнішого оприлюднення нормативних актів інформаційний бюлетень «Офіційний вісник України» виходить двічі на тиждень і уся база нормативних документів стала доступною на сайті http://ovu.com.ua.

Вартість передплати у відділеннях «Укрпошти» на І півріччя 2015 року становить

З питань передплати, придбання або друку окремих номерів «Офіційного вісника України» та замовлення додаткового накладу журналу чи окремих законодавчих актів звертайтесь до відділу збуту ДП «Українська правова інформація» (01601, м. Київ, пров. Рильський, 8-а): (44) 278-0074, (044) 353-5702 або e-mail: [email protected].