back

Зустріч керівництва району з Героями Соціалістичної праці

18 листопада 2010

З почуттям глибокої поваги і шани, напередодні Дня працівника сільського господарства, вітали Героїв Соціалістичної праці Чернігівського району Матрону Осипенко з с. Піски та Олексія Дмитренка з с. Анисів голова райдержадміністрації Микола Кудрик та перший заступник голови райдержадміністрації Микола Ганжа.

Осипенко Матрона Павлівна працювала ланковою колгоспу «Новий шлях», що в с. Піски. У 1950 році за одержання високого врожаю льону була нагороджена високою відзнакою Героя Соціалістичної праці.

Дмитренко Олексій Якович був бригадиром механізованої ланки по вирощуванню картоплі колгоспу «Всесвітній Жовтень» і в 1966 році йому присвоїли високе звання Героя Соціалістичної праці. А в 1977 році Олексій Якович став Лауреатом Державної премії УРСР.

«Низький уклін Вам за працьовиті руки, невсипущу працездатність та за неоціненний вклад в розвиток сільського господарства району», - сказав у вітальному слові голова райдержадміністрації Микола Кудрик.


Також керівництво району подякувало Героям Соціалістичної праці за виховання не одного покоління трударів та вручили пам’ятні подарунки.


Тетяна Берізка

фото: районна газета "Наш край"