back

Семінар бібліотекарів на базі дитячої бібліотеки

24 вересня 2014

У Чернігівській районній бібліотеці для дітей цікаво і змістовно пройшов семінар для бібліотечних працівників району «Книга для дитини : креативні підходи у просуванні читання».

Відкриваючи семінар, директор Вікторія Пирковська наголосила на тому, що сьогодні бібліотекам необхідно виходити на той рівень, якого вимагає сучасне життя, а бібліотекарям вміти вислуховувати відвідувачів, дати пораду, запропонувати видання відповідно до його інтересів.

Про дитяче читання як феномен культурної спадщини розповіла присутнім провідний редактор Обласної бібліотеки імені Островського Оксана Дорохова.

Нікого не залишив байдужим урок пам’яті, присвячений 71-й річниці визволення Чернігівщини від німецько-фашистських загарбників «Цього ніколи не забути», підготовлений працівниками районної дитячої бібліотеки. Емоційно читали вірші Свириденко Марина та Чемерис Дарина.

З консультацією «Інноваційна діяльність бібліотек по роботі з користувачами-дітьми» перед колегами виступила заступник директора по роботі з дітьми Галина Полевик.

Завершився семінар обміном досвідом «Своє обличчя і своя справа». Про роботу з дітьми говорили провідний методист Городня М. В., Макеєнко Л. І. ( Старобілоуська сільська бібліотека), Фрол Є.М. (Седнівська сільська бібліотека) Постол Н. В. (Пакульська сільська бібліотека).

За інформацією Чернігівської районної бібліотеки для дітей