<<<1 - 11 з 10103>>>


23 Квітня 2024 16:16Інформація

Безбар'єрність - це коли зручно усім, без винятку

 

  Чи задумувалися ви, з якими труднощами стикаються батьки маленьких дітей? Наскільки складно підтягнути дитячий візочок сходами одній людині без сторонньої допомоги, зайти з ним до магазину, де немає пологого входу чи пандуса, або у транспорт без спеціального пониження? Про цю проблему ми не замислюємось, поки самі не стаємо батьками чи поки в нашому близькому оточенні не з’являються діти.

23 Квітня 2024 15:55Інформація

Майже 40 тонн небезпечних речовин вивезено з території 10 громад Чернігівщини: підсумки минулого року

 

Роботи зі збору та вивезення на утилізацію безхазяйних, непридатних до використання хімічних засобів захисту рослин (ХЗЗР) завершено ще в кінці жовтня.

Загалом, на початок 2023 року в області обліковувалось близько 234 тонн таких речовин. Непридатні та заборонені до використання пестициди зберігалися на 47 складах, стан яких –– незадовільний.

22 Квітня 2024 12:51Інформація

Американські благодійники продовжують допомагати Чернігівському району.

Завдяки фонду «To Ukraine with love» ще одна сім’я, яка постраждала від російської агресії отримала модульний будиночок.

Цього разу у нове житло заселилася родина Строгих з Новоселівки Киселівської громади. Комфортний будинок зі всіма зручностями, комунікаціями, меблями, побутовою технікою, постіллю та посудом було зведено за кошти родини Шовер з Каліфорнії. Джон, Марта та Шарлі Шовер самі свого часу постраждали від великої пожежі у Каліфорнії. Тож вони знають по собі, що таке залишитися без помешкання. Вони проявили солідарність

22 Квітня 2024 12:07Інформація

Зняття обмеження на дорогах Чернігівщини

Служба відновлення та розвитку інфраструктури в Чернігівській області повідомляє про зняття тимчасового обмеження руху транспортних засобів загальною масою понад 24 тон та осьовим навантаженням понад 7 тон на автомобільних дорогах загального користування державного значення Чернігівської області. Технічні засоби організації дорожнього руху, які були встановлені на період дії обмеження будуть демонтовані.

22 Квітня 2024 10:40Інформація

Оздоровлення дітей району.

6 дітей з Чернігівського району відкрили першу зміну у Міжнародному дитячому центрі «Артек», який знаходиться у Пущі-Водиці. На оздоровлення поїхали діти, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки. Це діти-сироти, вихованці дитячих будинків сімейного типу або прийомних сімей, діти з малозабезпечених сімей, діти учасників бойових дій та діти ВПО.

Вони будуть оздоровлюватись протягом трьох тижнів.

19 Квітня 2024 12:25 інформація

До уваги ветеранів бойових дій!

Міністерство у справах ветеранів України здійснює організацію та підготовку національної збірної команди України до участі у міжнародних змаганнях «Ігри Нескорених», які відбудуться 08-16 лютого 2025 року у м. Ванкувер та м. Вістлер, Канада.

З метою належної підготовки до участі у зазначених міжнародних змаганнях з 31 травня по 02 червня 2024 року проводяться Всеукраїнські змагання з відбору кандидатів до складу національної збірної команди

19 Квітня 2024 09:26Інформація

До уваги тих, хто бажає отримати безкоштовно вищу освіту!

Чернігівським районним територіальним центром продовжується відбір кандидатів на безкоштовне навчання до вищих військових, навчальних закладів і військових навчальних підрозділів вищих навчальних закладів та військові коледжі сержантського (старшинського) складу вищих військових навчальних закладів (ВКСС).

Навчання у ВВНЗ, ВНП ВНЗ, ВКСС надає можливість:

- здобути вищу освіту за рахунок видатків державного бюджету;

- одержати гарантоване працевлаштування

18 Квітня 2024 16:23Інформація

Чернігівський районний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки запрошує до лав Збройних Сил України

Майбутнє Збройних Сил України – це висококваліфіковані, вмотивовані військовослужбовці контрактної армії.

На військову службу за контрактом у добровільному порядку приймаються громадяни України, іноземці та особи без громадянства, які на законних підставах перебувають на території України, раніше не судимі, пройшли професійно-психологічний відбір, придатні до військової служби за станом

17 Квітня 2024 17:31Інформація

18 квітня День жалоби

Четвер 18 квітня оголошений у Чернігові офіційним Днем жалоби за загиблими внаслідок російських ракетних ударів по місту.

В День жалоби будуть приспущені державні прапори, обмежене проведення розважально-концертних заходів, заборонене звучання розважальної музики у громадських місцях.

Остаточна кількість жертв ще встановлюється, пошуково-рятувальна операція триває...

15 Квітня 2024 12:43Подія

Представники Асоціації саперів України провели навчання в РДА

Інструктори з мінної небезпеки Євген Іваницький та Валентина Бикова розповіли працівникам райдержадміністрації правила поводження під час повітряної тривоги та обстрілів. Також мова йшла про попередження ризиків від вибухонебезпечних предметів. Нажаль, після деокупації Чернігівщина залишається одним з забруднених вибухонебезпечними предметами регіоном. Загрозу становлять не лише боєприпаси, а й будь які невідомі предмети.

12 Квітня 2024 20:25Подія

Конгрес місцевих та регіональних влад при Президентові України

Керівництво громад Чернігівського району та керівники Чернігівської РДА взяли участь онлайн у засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України. В єдності наша сила!

<<<1 - 11 з 10103>>>